Home / Mooi & Gezond / Haargroei vertragen, is dat mogelijk?

Haargroei vertragen, is dat mogelijk?

haargroei vertragenHaargroei vertragen, is dat mogelijk? We hebben allemaal wel plekken op ons lichaam waar we liever wat minder haargroei zouden willen hebben. Vooral vrouwen en steeds meer mannen doen er alles aan om overtollig haar te bestrijden. Er zijn diverse manieren om dat te doen. Voor sommige technieken, zoals laseren heb je de hulp van een professional nodig. Maar er zijn steeds meer mogelijkheden om dat zelf thuis te doen. Het bespaart tijd en moeite en vaak ook geld. We zijn er wel aan gewend om moeite te doen voor een gladde huid, maar wat zou het fijn zijn als de haren wat langer wegbleven.

Op welke manier onthaar jij?

De meest definitieve manier om te ontharen is waarschijnlijk het laseren. Hiervoor ga je naar een professional die ervoor zorgt dat elk los haarzakje zo behandeld wordt dat er geen haar meer uit kan groeien. Met een klein laserstraaltje vernietig je als het ware de haarzakjes. Je kunt er ook voor kiezen je bikinilijn of overtollig gezichtshaar te laten harsen. Dat is behoorlijk pijnlijk en de haren komen na enkele weken weer terug. Herhaling is dus noodzakelijk. Je okselhaar kun je ook thuis ontharen met een speciale crème van de drogist. Daarin zitten vaak chemische bestanddelen en bovendien groeien de haren al snel weer terug. Die haartjes zijn dan trouwens wel zachter dan wanneer je bijvoorbeeld een scheermesje gebruikt voor het ontharen van je benen. Wat zou het ideaal zijn als je op een zachte, natuurlijke manier overtollig haar kon verwijderen. En dan ook nog eens de haargroei vertragen. Is dat mogelijk?

Haargroei vertragen, kan dat?

Haargroei vertragen, is dat mogelijk? De makers van Mud and More claimen van wel. Zij deden jarenlang onderzoek voordat zij hun producten op de markt brachten. En het mooie is, dat zij met natuurlijke ingrediënten werken. De mineralen van modder uit de Dode Zee vormen een belangrijke basis voor de verzorging van de huid. En behalve ontharen, zorgt de crème ervoor dat de haargroei vertraagd wordt. En de haartjes die terug komen zijn zachter. Wie wil dat nu niet eens uitproberen? Laten we elkaar op de hoogte houden van het resultaat, deel je ervaringen hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *