Home / Mode & Stijl / Zomerjurken en slippers: het is zomer!

Zomerjurken en slippers: het is zomer!

door: Vivienne Westerhoud.
zomerjurkenZomerjurken kondigen de zomer aan. De middelbare scholieren in regio midden hoeven alleen hun boeken nog in te leveren en hun rapport op te halen. Eindexamenkandidaten hebben de laatste loodjes erop zitten en de basisscholen vieren afscheidsfeestjes van juffen en meesters. Het is zover, de zomer is begonnen! Nou ja, de zon moet nog even gaan schijnen, want we willen wel in zomerjurken en slippers onze dagen doorslenteren. Het tempo gaat alvast een tandje omlaag en we gaan vooral genieten!

Zomerjurken in kleur en print

Deze zomer hangen de winkels vol met jurkjes. Zo divers in vorm, kleur en print als dit jaar waren de jurken nog nooit. Het is een ideale tijd om kleur te bekennen en je eigen stijl te kiezen en uit te dragen. Bij van Tilburg online heb je bijvoorbeeld heel veel keuze online. Als je online zomerjurken wilt kopen, is het goed om te weten wat je staat en wat niet. Heb je een grote boezem? Kies dan voor een V-hals. En heb je lange, iets te dunne benen? Kies dan bijvoorbeeld niet een te korte rok. Let ook op het materiaal waar de jurken van gemaakt zijn. Je ziet steeds meer viscose en dat draagt op een warme zomerdag fijner dan wat zwaarder katoen. Viscose is een natuurlijk materiaal, valt soepel en ademt goed. Als ik naar de zomerjurken van dit jaar kijk, krijg ik steeds meer zin om op blote voeten over het strand te zwieren in een romantische, vrolijke jurk. Of met slippers over de boulevard te slenteren in een warm land. Heerlijk!

Slippers om mee te slenteren

Bij een fijne zomerjurk horen een paar mooie slippers. Of je nu kiest voor een eenvoudige sportieve jurk of een romantische lange jurk, bijpassende slippers bij Shoeline kun je wel vinden. Zorg dat de stijl van je jurk matcht met de stijl van je slippers. Of mix juist verschillende stijlen en draag gewoon wat je mooi vindt. Het kan allemaal deze zomer. Ik hoop dat er geen einde aan zal komen! Geniet van je vakantie en verwen jezelf met een mooie jurk en bijpassende slippers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *