Home / Shops / Dameskleding / Net zo hip als je moeder! Matching my mom.com

Net zo hip als je moeder! Matching my mom.com

www.matchingmymom.com is dé webshop voor moeders en dochters (2-10 jaar) die er samen trendy en fashionable uit willen zien met dezelfde of matching outfits. Matchingmymom.com staat voor uniek, kwalitatief en fashionable. Veel moeders met jonge dochtertjes herkennen het moment dat hun dochtertje vraagt of zij dezelfde kleding aan mag. Zij willen er graag net zo als hun grote voorbeeld uit zien. Het aanbod van (online)winkels waar je dezelfde kleding en accessoires voor moeder en dochter kunt vinden is erg klein, terwijl er veel vraag naar is. Matchingmymom.com biedt unieke merken die niet in alle webshops verkrijgbaar zijn.

Gekeken wordt naar mooie stoffen, handgemaakte producten en/of aparte productieprocessen. Verder willen wij natuurlijk kledingmerken die Mini-Me outfits aanbieden of kleding die eenvoudig te mixen en te matchen is voor moeder en dochter.
Een bijzondere collectie voor dames en meisjes, overzichtelijk, veilig en gemakkelijk 24 uur per dag online te bestellen. Laatste nieuwtjes op het gebied van fashion & lifestyle en tips waar je nog meer terecht kunt voor gelijke en leuke outfits voor moeder en dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *