Home / Kind & Puber / Geef je dochter een mooie huid cadeau!

Geef je dochter een mooie huid cadeau!

door: Patty Breed,youngbeauty.nl.

Geef jij je dochter met de feestdagen een mooie huid cadeau?

mooie huidIedere moeder wil dat haar dochter straalt. Een mooie huid. Niet alleen van buiten maar ook vanbinnen. Wij doen ons best om ze zo verstandig en gezond mogelijk op te voeden maar soms kunnen wij ze niet helpen. Of toch wel? Er komt steeds meer aandacht voor gezonde voeding en dit is niet alleen goed voor onze gezondheid het helpt ook een hoop gezondheidsproblemen voorkomen. De volgende stap is bewust smeren! Vraag jij je weleens af of dat wat jij op je huid smeert net zo gezond is als wat je in je mond stopt? En wens jij je dochter een mooie huid?

Smeer bewust!

Eerlijk gezegd staan de meeste mensen hier niet zo bij stil. Of ze gaan ervan uit dat de producenten van huidverzorgingsproducten wel weten wat wel en wat niet goed is voor de huid. Gelukkig worden steeds meer mensen zich ervan bewust dat het allemaal niet zo geweldig is wat ze allemaal in die potjes en tubes stoppen. En voor de jonge huid kan dat veel schadelijker zijn, dan voor de volwassen huid. Gelukkig zijn er steeds meer mooie, biologische alternatieven. En de resultaten zijn vaak snel zichtbaar!

Een mooie huid nu en later

Veel volwassen vrouwen hebben last van een gevoelige of droge huid. De oorzaak hiervan is direct terug te leiden naar de chemicaliën van verzorgingsproducten die tijdens de jonge jaren zijn gebruikt. De jonge huid is nog niet zo effectief in het verwijderen van gifstoffen, daarom blijft er een hoop achter in de huid. Dit leidt op een later leeftijd tot klachten. Maar nu zien we een verschuiving; huidproblemen verschijnen steeds eerder. Huidproblemen zijn met een schrikbarende 500% gestegen sinds de introductie van (massa) huidverzorgingsproducten!
De belangrijkste reden daarvan zijn de chemicaliën die de huid uitdrogen om daarna weer te voeden. De natuurlijke functies van de huid gaan daardoor verloren. Tijd voor iets nieuws dus. Iets beters.

Het kan anders

Young Beauty is zich heel goed bewust van deze onzichtbare gevaren; daarom hebben wij een assortiment samengesteld met natuurlijke milde producten voor de jonge huid. Ook moeders, die last hebben van een gevoelige huid hebben veel baat bij onze producten.

Mooie milde natuurlijke producten zonder rommel, zonder chemicaliën en geen dierenleed. Dat is waar Young Beauty voor staat. Jij wilt toch ook het allerbeste voor je dochter?

Heb je vragen over een probleemhuid van je dochter of jezelf? Wij van Young Beauty, helpen jou graag. Je kan ons bereiken via de mail info@youngbeauty.nl of via onze site www.youngbeauty.nl.

Natuurlijke groeten,

Patty Breed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *