Home / Gezin / Disney bij Goedgemerkt! Nieuw!

Disney bij Goedgemerkt! Nieuw!

Disney's Frozen stickersNieuw! De populairste Disney karakters verkrijgbaar bij Goedgemerkt! Merk eenvoudig alle spullen met de Disney Naamstickers en Kledinglabels. Kies bijvoorbeeld voor de stoere Cars3 en Planes labels of de schattige Frozen of Prinsessen labels. Wie wilt nou niet zijn of haar Disney held op zijn of haar broodtrommel of drinkbeker?

Disney Naamstickers

De gepersonaliseerde Naamstickers zijn ideaal voor het merken van flesjes, drinkbekers, broodtrommels en alle andere spullen. De Naamstickers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig en gaan minimaal 200 wasbeurten mee.

Al verkrijgbaar vanaf €14,95 (per 42 labels)

Disney Kledingstickers

DisneyOf kies voor de Disney Kledingstickers. Deze Kledingstickers hoef je niet te strijken of te stikken. Je plakt ze eenvoudig op de was etiketten van slabbetjes, shirtjes, broekjes, truitjes en andere kledingstukken. De Disney Kledingstickers zijn van de hoogste kwaliteit. Wasmachine en droger veilig. Merk al je kleding eenvoudig met de Disney Kledingstickers.

Al verkrijgbaar vanaf €14,95 (per 32 labels)

Bestel nu zonder verzendkosten!

Ga goed voorbereid naar school of het kinderdagverblijf en bestel nu tijdelijk Disney Naamstickers en/of Kledinglabels zonder verzendkosten! Gebruik kortingscode: GG-DIS-GV (geldig t/m 31 okt 2017). Voor 12:00u besteld en betaald is dezelfde dag verzonden!Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *