Gezocht!: Spontane moeders voor BNN TVprogramma zondag as!

Oproepje voor spontane moeders. Voor een nieuw programma van BNN zijn we voor aankomende zondag op zoek naar moeders die mee willen doen aan een ongevaarlijk en onschuldig pijnexperiment! Om te bewijzen dat moeders een hoge pijngrens hebben. Wil je de moeders van Nederland vertegenwoordigen? NB deze oproep is uit 2011 en dus niet meer van kracht!

Wat is het voor programma?

BNN begint met een populair wetenschappelijk programma genaamd Proefkonijnen. Hierin gaan de presentatoren Dennis Storm en Valerio Zeno op zoek naar ‘nuchtere antwoorden op bezopen vragen’. Om antwoorden te vinden op deze vragen stellen ze hun eigen lichamen ter beschikking aan de wetenschap.

Spontane moeders gezocht

We gaan in het programma wekelijks op zoek naar de pijngrens van verschillende typen mensen. Zo blijken roodharige en homo’s bijvoorbeeld een lage pijngrens te hebben en wordt verondersteld dat moeders een hoge pijngrens hebben. In de eerste aflevering zullen we dus de pijngrens van moeders testen om te kijken of de theorie klopt! Moeders hebben natuurlijk een enorme pijn doorstaan tijdens de bevalling dus wat kan jullie nou nog uit het veld slaan? We zullen de pijngrens testen aan de hand van een bak met ijswater. Je moet je hand in een bak met ijswater houden, ondertussen timen Dennis en Valerio hoe lang je het volhoud. Vervolgens worden er bij degene die dit het langst volhoudt, mini-elektroden opgeplakt, die overigens totaal onschadelijk zijn en draaien op kleine batterijtjes, waarbij de stroom langzaam wordt op gevoerd en stopt als de gast aangeeft dat het onaangenaam wordt. Zo krijgt iedereen een score.

Ben je moeder en zou je het leuk vinden om de groep “moeders” te vertegenwoordigen in onze prachtige studio houd dan toekomstige oproepen in de gaten op deze site. Voor deze oproep is de aanmeldtijd verstreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.